http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Ocenění za tištěné propagační materiály 1. a 2. místo v početné konkurenci PDF Tisk E-mail

2.5.2016
TZ: Krkonoše – svazek měst a obcí získal v prvním ročníku soutěžní přehlídky tištěnýchturisticko-propagačních materiálů TuristPropag, vyhlášeném při veletrhu cestovního ruchuv Lysé nad Labem ve dnech 21. - 24. 4. 2016, v početném konkurenčním prostředí, dvěnejvyšší ocenění.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/svazek%7E1.JPG

První místo - Krkonošská sezona v kategorii Turistické noviny
Druhé místo - v kategorii Trhací mapy

Oceněná Krkonošská sezona prezentuje mj. razítkovací hru Pohádkové Krkonoše. Turistické noviny Krkonošská sezona vychází od roku 2004. Jejich náklad (ve třech jazykových mutacích) se pohybuje v rozmezí od 65 do 45 000 výtisků. Distribuovány jsou na mnoha místech nejenom v nejvyšších českých horách a jejich podhůří, ale i v Polsku a Německu. Jsou zdarma.

Mapy zahrnují bohatý výběr tipů, cílů, možností a příležitostí z celého území: Co dělat v létě? Výlety pro rodiče s dětmi. Když prší, je dobré vědět co dělat a jak nezmoknout. Vybraná TOP místa krkonošskými údolími na čtyři dny. Jak se bavit v zimě? - Paleta zimních zážitků na sněhu.

Zmíněné propagační materiály získáte v krkonošských informačních centrech nebo elektronicky stažením z www.krkonose.eu/cs/propagacni-materialy

Vítězové vyhlášených deseti kategorií (Zpravodaje měst a obcí, Tištěné katalogy cestovních kanceláří, Nástěnné kalendáře, stolní a kapesní, Slevové karty, Publikace - knihy, PR materiály, Propagační leták, Turistický průvodce a již zmíněné Trhací mapy a Turistické noviny) byli oceněni na slavnostním Galavečeru TuristPropag na výstavišti Lysá nad Labem v rámci výstavy Regiony České republiky.

Organizátorem soutěže byla obecně prospěšná společnost Zlatý pruh Polabí. Partnery Asociace turistických informačních center, Středočeský kraj, Výstaviště Lysá nad Labem, Fórum cestovního ruchu a časopis Kam po Česku. Pavel Hlaváč, ředitel pořádající obecně prospěšné společnosti Zlatý pruh Polabí, věří, že první ročník odstartoval novou tradici soutěžní přehlídky v oblasti propagačních materiálů zaměřených na cestovní ruch s ambicí: stát se prestižní.

D. Palátková, Květen 2016. Další informace o aktuálním dění z turistického regionu Krkonoše a ze života Svazku Krkonoše najdete na: www.krkonose.eu, www.svazek.krkonose.eu, www.rozvoj.krkonose.eu a také na facebookovém profilu: www.facebook.com/Krkonose.eu

 

 
< Předch.   Další >