http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

KULÍŠKOVA NAROZENINOVÁ HERNA 2.3. 2019 PDF Tisk E-mail

 V Lánově v hotelu Svět Harmonie se 2. března 2019 od 16 hodin koná Narozeninová herna rádia Kulíšek, který letos slaví už 25 let své existence. Přijďte slavit s námi!

 

 

Radio Kulíšek slaví 25. výročí

LÁNOV, 24. února 2019 – Rádio Kulíšek je parta chlapců a děvčat, které baví rozhlas nejen poslouchat, ale i vytvářet. První vysílání se 6. března 1994 rozeznělo   v základní škole Lánov. Mladí moderátoři a reportéři pak několik let zpestřovali  přestávky svým spolužákům. Přes obecní program kabelové televize a vysílání na Internetrádiu se dostali až k vytváření multimediálních pořadů na rastv.cz, kde  si je můžete poslechnout.  Oslavy čtvrtstoletí zahájí v sobotu 2. března Narozeninovou Kulíškovou hernou.

Hotel Svět Harmonie v Lánově se 2. března od 16:00 změní v hernu. V kongresovém sále budou  po autodráze frčet závodní vozy, na modelovém kolejišti bude funět parní lokomotiva, podlaha bude patřit plechovým traktůrkům, parnímu válci a dalším hračkám, které znají rodiče a prarodiče současných dětí. Na stole se bude hrát Krtečkovo  dřevěné pexeso   i  pexeso z Muzea stevebnice Merkur.  Se žáky Střední školy zahradnické Kopidlno si vytvoříte květinové aranžmá.

„Kulíškova herna se zrodila v myslích redaktorů radia Kulíšek po první návštěvě veletrhu hraček v PVA Letňany. V doprovodném programu připravovali hry a soutěže s  hračkami, které si vypůjčili od vystavovatelů. Prvním partnerem Kulíškovy herny se stal výrobce stavebnic Merkur. Následovala ( dnes již neexistující) firma vyrábějící stavebnici Oblique, Muzeum výroby dřevěných hraček Detoa Jiřetín pod Bukovou, Kovap Chuchelna - jediný výrobce plechových hraček v Evropě a další, kteří nám zapůjčují hračky do naší Kulíškovy herny“ říká Jiří Hübner, zástupce ředitelky radia Kulíšek.

Narozeninovou Kulíškovu hernu uvádí moderátorka radia Kulíšku Tereza Fligrová, žákyně Střední školy Lomnice nad Popelkou a česká průvodkyně Parku miniatur památek Dolního Slezska Kowary.

Bližší informace:
Jana Tauchmanová
ředitelka, radio Kulíšek
tel.: 603 526 278
e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

 

 
< Předch.   Další >