http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

6. ročník miniveletrhu obohatí jarmark PDF Tisk E-mail

V pátek 3. a v sobotu 4. dubna proběhne v budově Sokolovny, 6. ročník Miniveletrhu cestovního ruchu, který pořádá Kulturní a informační středisko Města Lomnice nad Popelkou společně se Střední školou v Lomnici nad Popelkou za podpory Města Lomnice n.Pop.

Obrázek “http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/lomnicko.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nosným tématem miniveletrhu opět budou tradiční regionální produkty, i když pojaté poněkud jinak než v loňském roce. Kromě prezentace regionálních výrobků
a lomnických firem pro veřejnost, včetně ochutnávek (pivo, suchary, uzeniny ad.), je pro hosty a studenty v pátek dopoledne připraveno v Tylově divadle slavnostní zahájení, které proběhne netradiční formou. Kromě zahajovacích proslovů zástupců pořádajících  organizací se divákům představí amatérští herci z Vrchlabí divadelní hrou „O Valdštejnovi“.

 

Díky velkému zájmu veřejnosti v loňském roce bude i  letos uveden  sobotní  jarmark, tentokrát však díky plánované rekonstrukci zámku v prostorách prostranství kolem sokolovny. Jarmark návštěvníkům nabídne ke koupi zajímavé produkty - dřevěné hračky, loutky, koření, sladkosti, perníčky, sýrové speciality, keramiku, domácí karamely, medovinu, svíčky ze včelího vosku, netradiční bižuterii, suchou vazbu, drahé kameny a další zboží. Probíhat bude v sobotu 4.4. od 9 do 15 hodin. Pro jeho návštěvníky bude připraveno občerstvení a v jeho průběhu se bude na open scéně konat doprovodný kulturní program.

 

Malý sál sokolovny bude po oba dva dny hostit prezentaci nabídky informačních středisek z celého kraje a subjektů činných v oblasti  cestovním ruchu, připravena je loutková pohádka Z pověstí Českého ráje pro nejmenší návštěvníky (v sobotu dopoledne a odpoledne) nebo rukodělné dílničky. Zájem určitě vzbudí i doprovodné výstavy. Jedinečnou akci doplní prezentace firmy a prodej upomínkových předmětů. U příležitosti miniveletrhu bude vydán nový propagační materiál o Lomnici nad Popelkou, který bude současně v rámci slavnostního zahájení pokřtěn.

 

Po dobu konání miniveletrhu bude zajištěn prodej občerstvení. Více informací o programu akce získáte v březnových Lomnických novinách, na plakátech a v dubnovém kalendáři akcí a také na www.kislomnice.cz a http://www.skola-lomnice.cz/.

 

Novinka!

Letošní expozice turistických oblastí ( Lomnice a Mikroregion Tábor, Český ráj, Horní Pojizeří, Krkonoše, Geopark Český ráj a Novopacko, Jizerské hory, Liberec a Frýdlantsko a Máchův kraj) připravují studenti managementu cestovního ruchu lomnické Střední školy a to formou vlastních podávaných projektů a následné obhajoby. Formu, design i obsah tedy bude na jejich představě. Návštěvníci si tedy letos určitě přijdou na své.  

 

 

Pořadatelé  KIS a SŠ Lomnice n.Pop.

 
< Předch.   Další >