http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Vrchlabí doma padlo PDF Tisk E-mail

Po vítězném zápase na ledě Havlíčkova Brodu čekal na hokejisty Vrchlabí  domácí zápas s Kadaní. Vrchlabí bylo favoritem a málokdo v DD Elektromont aréně čekal něco jiného než vítězství.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/hcvr.jpg

Domácí začali dobře. Už od úvodní sirény se tlačili dopředu a prakticky nenechali Kadaň hrát. Ta se soustředila pouze na defenzivu a z toho pramenily nebezpečné situace před brankou hostů. V 5. minutě Gengel vypálil od mantinelu, ale Hronek puk vyrazil před dojíždějícího JANA ČALOUNA a ten bez problémů zavěsil. Po tomto gólu se hosté zatáhli snad ještě více a zdálo se, že čekají na další puk ve své síti. V 19. minutě byl vyloučen domácí Chmelíř a do té doby neškodní hosté vstřelili v čase 18:19 vyrovnávací gól, když po střele Bouška neměl puk pod kontrolou Biegel, čehož využil JIŘÍ GOMBÁR a srovnal na 1:1. Do konce třetiny se už žádný z týmů neprosadil, a tak hráči odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Ve druhé třetině se už hrál vyrovnanější hokej.  Ve 29 minutě poslal hosty do vedení LIBOR HLUBUČEK, když hosté využili další přesilovou hru. V 30 minutě dostali domácí výhodu přesilovky 5 proti 3, se kterou ale naložili bídně. Kazili přihrávky, vyvíjeli malý tlak směrem dopředu a někteří fanoušci je za to odměnili pískotem. Domácí fanoušky si hráči usmířili  v 33. Minutě, když PATRIK BECK vypálil od modré, brankáři puk propadl mezi betony a pomalu se došoural až za brankovou čáru.  V dalším průběhu třetiny se už nic zajímavého nestalo, a tak byl stav po dvou třetinách 2:2

Hned v 41. minutě šli však do vedení opět domácí, když se před bránou volný puk dostal až k PATRIKU BECKOVI a ten přesnou trefou poslal domácí do vedení 2:1. V 48. minutě dostali hosté početní výhodu 5:3, kterou okamžitě využili. MARTIN SZAKAL si na modré pohrál s pukem a jeho střelu zastavila až síť za zády brankáře Biegla- 2:2.

Po této brance se hra přelévala z jedné strany na druhou a brankářům na obou stranách bylo chvílemi pořádně horko. Nicméně kolem 55. minuty se hra zklidnila a zápas v poklidu spěl do prodloužení. Bylo vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu. To se ale nelíbilo domácím divákům, kteří chtěli vidět výhru v základní hrací době a z hlediště se začal opět ozývat pískot.

Po této výzvě domácí přidali, ale stejně se nedokázali prosadit. Zápas se tak dostal do prodloužení.

Hned na začátku prodloužení byl za podražení vyloučen Spitzer a domácí si tak vytvořili velký tlak, který však nedokázali proměnit v rozhodující gól. V poslední prodloužení  jako blesk z čistého nebe udeřila Kadaň. Po střele od modré Biegel vyrazil puk před sebe, ale domácí obrana ho nedokázala včas uklidit a LIBOR HLUBUČEK rozhodl o dvou bodech pro Kadaň. Domácí tak na vlastním ledě překvapivě podlehli Kadani 3:4 po prodloužení.

 
< Předch.   Další >