http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Hc Eaton Pardubice - Bílí Tygři Liberec 5:4 PDF Tisk E-mail

V první třetině ukázali oba celky svojí výbornou defenzivu. Jednu z největších šancí prvního dějství měl na holi domácí Jan Starý, který orazítkoval Pincovu horní tyč. Bohužel to byla jedna z mála pohledných akcí,  které mohli diváci v ČEZ Aréně vidět.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/libty.jpg

Jestliže diváci nebyli spokojení s první třetinou, tak druhá třetina jim to bohatě vynahradila. První branky utkání jsme se dočkali v 23. minutě. Šťastným hráčem byl domácí Cetkovský, kterému se puk zřejmě odrazil od brusle, ale po posouzení videorozhodčího byla branka uznána. Ve 31. minutě Hlaváč překvapil obranu i Haška a rychlým švihem vyrovnává na 1:1. Za nedlouho se opět radovali Východočeši, když v přečíslení tři na dva získal puk Zohorna a ten bez problémů zavěsil nad ležícího Pince. Zaskočené Tygři tento gól srazil na dno. To dokázala využít pardubická mašina Sýkora, který dělovou ránou přidal třetí gól. Tímto gólem dokázali Pardubice v rozmezí 17 sekund v 34. minutě dát dva góly. Ovšem, kdo si myslel, že je s Libercem amen, tak ten se šeredně mýlil! V přesilovce pohotovou střelou překonal Haška Hunkes. Do konce 2. třetiny se výsledek nezměnil, a tak Východočeši šli do šaten s jednogólovým náskokem 3:2.

Třetí třetinu zahájili lépe domácí a vynutili si tlak, který vrcholil v přesilové hře. Roli zakončovatele převzal opět Sýkora, když ve 47. minutě se nemýlil a perníkáři odskočili zase o dva zápisy. Liberec se, ale nevzdal, bojoval a dočkal se třetího gólu v 52. minutě. Na přesnou střelu Čakajíka neměl Hašek nárok. Tento gól nalil sebevědomí hostujícím hráčům. V 56. minutě byl vyloučen Sýkora a Liberec si vyžádal oddechový čas a odvolal gólmana. A hosté byli úspěšní. Nedvěd nabídl krásnou přihrávku Víškovi, který ránou s první prostřelil bezmocného Dominátora. V ČEZ Aréně diváci už tušili, že přijde prodloužení, ale to by nesměl  ujet 51 vteřin před koncem Pivko, který byl hákován, a rozhodčí nařídili trestné střílení. To jsi na svá bedra vzal Špirko a ranou pod horní tyč zajistil Pardubicím 3 body!

Jakub Samek – sportovní redaktor

 
< Předch.   Další >