http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Po dlouhé době horalé naplno bodovali PDF Tisk E-mail

V rámci 15. kola 1. hokejové ligy přivítalo domácí Vrchlabí celek z Berouna. Domácí v Elektromont aréně nedokázali naplno bodovat již opravdu dlouho, konkrétně 35 dní.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/hoky.JPG

První třetinu začali aktivněji domácí, z čehož pramenily nebezpečné situace před brankou hostů.

Brankář Přikryl však prokázal své kvality a dlouho zabraňoval domácím ve skórování. Poprvé kapituloval až v 16.minutě. Domácí v přesilovce 5 na 3 rozpohybovali Berounskou obranu, do nehlídaného místa před bránou si najel LADISLAV GENGEL a střelou pod víko otevřel skóre utkání. Další branka už v první třetině nepadla a tak po 20 minutách bylo skóre 1:0.

 

Do druhé třetiny vstoupily oba týmy opatrně a tak na první velkou akci si diváci museli počkat až do 28. minuty. Domácí Čaloun výbornou přihrávkou našel před bránou Chaloupku, který orazítkoval tyč Přikrylovy branky. V 35. minutě našel Bendík před bránou úplně volného ŠTEFANA RUSNÁKA a ten střelou do odkryté branky zvýšil na 2:0 pro domácí. Hned za minutu ale přišla odpověď hostů. Střelou pod horní tyč Bieglovy branky snížil LADISLAV VLČEK na 2:1.

V 38. minutě se skóre opět měnilo. Po závaru před brankou Berouna protlačil puk do branky ADAM MIKŠOVSKÝ a poslal Vrchlabí zpět do dvougólového vedení. Další branky už nepadly a tak po divoké 2. třetině bylo skóre 3:1.

 

Ve třetí třetině si Vrchlabí kontrolovalo hru a hlídalo si dvougólový náskok. To se nehodilo Berounským Medvědům, kteří zoufale rychle potřebovali dát kontaktní gól, aby měli alespoň teoretickou šanci na bodový zisk. Jiskřička naděje jim svitla v 50. minutě, kdy po faulu na Podlešáka nařídil rozhodčí trestné střílení. Sám faulovaný Podlešák se ujal provedení trestného střílení, ale skvěle ho vychytal domácí Biegl. Beroun se potom nadále snažil zápas ještě zdramatizovat, ale v 54. minutě přehodil VLADISLAV KUBEŠ ležícího Přikryla a pečetil na 4:1 pro domácí. Po této brance upadli Berounští Medvědi do zimního spánku a Vrchlabí si tak v poklidu dokráčelo k výhře 4:1.

 

Jan Bažant-sportovní redaktor

 
< Předch.   Další >