http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Mladí šermíři a tanečníci se představili v Dolním Lánově PDF Tisk E-mail

KVK dětské hrátky bez hranic přilákaly do kulturního domu Děvín v Dolním Lánově více jak sto návštěvníků. Bavily se nejen děti, ale šanci dostali také odvážní tatínkové.

  

Druhou březnovou sobotu  ovládla  dolnolánovský kulturní dům historie, taneční a pěvecké umění  a znalostně- dovednostní soutěže . Neotřelé průvodní  slovo Josefa Mádleho – mladého průvodce z hospitalu Kuks – navodilo od prvních minut skvělou  atmosféru.  A což teprve, když do sálu vtrhli dětští šermíři z Legendy Aurey , kroužku DDM Dvůr Králové nad Labem.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/P4080017_kopie_kopie.jpg

„ Ve vystoupení  jsme chtěli ukázat , jak se z malého chlapce,hrajícího si s kamarády na pískovišti, postupně stane opravdový milovník šermování. Náš program jsem  zahájili bitvou, která je vlastně poslední fází vývoje mladého šermíře. Kluci tady divákům ukázali, jak dovedou vládnout opravdovým mečem. Navíc jsme ještě naše vystoupení přizpůsobili názvu zábavného programu a zájemci si mohli pod naším vedením zbraně nejen obtěžkat, ale také si s nimi „zabojovat““, říká vedoucí mladých šermířů Zdeněk Máslo mladší.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/P4080020_kopie_kopie.jpg 

Klienti dětského domova Dolní Lánov zaplněnému sálu dokázali, že tancovat opravdu umějí. S programem přihlásili do soutěže, ve které budou obhajovat výborné umístění z loňského roku.  Lucie Kovalaková  - mladá herečka z Ordinace v růžové zahradě – návštěvníky KVK dětských hrátek bez hranic přesvědčila, že umí také pěkně zpívat. Před rokem , na den přesně, se nadějná zpěvačka v  dolnolánovském kulturáku představila poprvé při zahájení oslav 15. narozenin dětského Rádia Kulíšek. Tenkrát s ní přijeli i další mladí herci z filmu a televizní obrazovky. 

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/P4080028_kopie_kopie.jpg 

Moderátorky Radia Kulíšek připravily pro děti plno zajímavých soutěží . Poznávaly se postavičky z večerníčků, stavěly se modely ze stavebnic Merkur a Oblique nechyběla ani tradiční židlovaná.  Do závěrečné soutěže  se zapojilo pět odvážných tatínků. Nafouknout balónek pro ně nebylo nic složité, avšak připevnění na umělohmotnou tyčku   vyžadovalo  určitou  dávku přemýšlení. Všichni rodiče úkol zvládli na výbornou a tím vybojovali pro své ratolesti pohádkové DVD od Hitrádia Magic.

 
< Předch.   Další >