http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

ŠKODA pomáhá zklidňování dopravy v českých obcích PDF Tisk E-mail

ŠKODA AUTO ve spolupráci s Nadací Partnerství již sedmým rokem pomáhá prostřednictvím dopravní soutěže „Cesty městy“ zviditelnit kvalitní dopravní projekty v českých obcích a městech. Uzávěrka příjmu přihlášek do letošního ročníku je 31. května 2013.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/most.JPG

Celostátní soutěž „Cesty městy“ se letos již třináctým rokem zaměří na projekty dopravního charakteru ve městech a obcích celé republiky. Soutěž také slouží jako inspirace pro všechny soutěžící. ŠKODA AUTO jako generální partner je tradičně u toho a letos udělí zvláštní cenu vybranému projektu za „systematickou podporu vzdělávacích a dalších aktivit zaměřených na zvyšování dopravní bezpečnosti“. Novinkou letošního ročníku je zařazení vzdělávacího programu primárně pro zástupce měst a obcí, který je zaměřen na dopravní bezpečnost a další témata související s rozvojem městské mobility.
 
Do soutěže Cesty městy je možné přihlásit dopravní řešení zaměřená na zvyšování bezpečnosti provozu, zkvalitňování veřejného prostoru a optimální uspořádání automobilové, cyklistické, pěší a veřejné dopravy. Přihlášky do soutěže mohou zasílat nejen města, ale i další orgány místní správy, tedy městské části, obce, sdružení obcí nebo mikroregiony.
“Podpora projektů a opatření, která zvyšují bezpečnost všech účastníků dopravního provozu a aktivně se podílí na vzdělávání v dopravní bezpečnosti, patří v oblasti společenské odpovědnosti do našich priorit,“ připomíná Michal Kadera, vedoucí oddělení Vnějších vztahů ve ŠKODA AUTO.
Za dobu trvání soutěže odborná porota zhodnotila přes 330 dopravních řešení, které přispěly ke zvýšení plynulosti a bezpečnosti, zkvalitňování veřejného prostoru nebo optimálnímu uspořádání automobilové, cyklistické, pěší a veřejné dopravy. Oceněno bylo na 75 projektů, mezi které Nadace Partnerství rozdělila finanční odměny v hodnotě přes 3,3 miliony korun.
Letošní vítěz bude slavnostně vyhlášen v září 2014 u příležitosti Evropského týdne mobility.
Více informací o soutěži, včetně ojedinělé databáze oceněných projektů zklidňování dopravy v ČR, naleznete na www.cestymesty.cz.
 
 
Informace k ilustrační fotografii naleznete zde:
http://www.nadacepartnerstvi.cz/Verejny-prostor-a-doprava/Zklidnujeme-dopravu/Cesty-mesty/Databaze-souteznich-reseni-2013/Semily

 
< Předch.   Další >