http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Svazek Krkonoše - Společná kampaň PDF Tisk E-mail

Správa Krkonošského národního parku, Krkonoše – svazek měst a obcí a Jelenohorský okres v Polsku získaly společně 7,7 milionu korun na realizaci Česko – polského projektu „Propagace Krkonoš“ zaměřeného na rozvoj cestovního ruchu a zachování kulturního dědictví v příhraničním území, včetně výstavby infrastruktury vážící se k turismu. Celkové náklady na projekt jsou 290 923 €. Z toho je podíl pro Správu KRNAP 133 394 Euro, Jelenohorský okres 100 370 Euro a Krkonoše – svazek měst a obcí 57 159 Euro.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/svazek%7E0.JPG

Významným prvkem rozvoje území nejvyšších českých hor ve vztahu

k cestovnímu ruchu je propojení nabídek z obou stran hranice

 

Správa KRNAP vydá brožury o fauně, vodopádech, o lesích, letáky o nejzajímavějších místech a turistických cestách KRNAP, leták věnující se geologické expozici pro hendikepované, brožurku Průvodce lyžařskou expozicí muzea v Jilemnici, o lidových zvycích, o sakrálních památkách, o českých a polských spisovatelích Krkonoš a knihu o jedné z nejvýznamnějších historických osobností Krkonoš Kryštofu Gendorfovi. Dále kalendář akcí na rok 2015, reedici DVD O lese a vodě a Krkonoších. Vytvoří databáze QR kódů, jimiž budou označena místa nevhodná pro informační panel. Realizována bude kampaň s reklamními polepy v interiéru budov a pro ukázněné návštěvníky budou jako odměny vytištěny samolepky.

Krkonoše - svazek měst a obcí bude s polským partnerem zastupovat region na vybraných veletrzích cestovního ruchu. V rámci propagační kampaně vydá turistické noviny Krkonošská sezóna, zpracuje informační letáky o lázeňství a pivovarnictví v Krkonoších v českém, polském, anglickém a německém jazyce a vydá letáky o zimních a letních sportech a cyklistice v česko-polské i anglicko-německé verzi. Pro výstavní a propagační aktivity zakoupí skládací stan.

Jelenohorský okres zařadil do svých aktivit organizaci veletrhu cestovního ruchu TOURTEC´2014, organizaci dvou seminářů, účast na dalších veletrzích, propagaci Krkonoš a krkonošských jídel během Euroregionálních mistrovství kuchařů, vydání propagačních materiálů ve formě brožury, předmětů, kalendáře a zpracování mobilní aplikace Krkonoš.

Cílem je propracovaná marketingová kampaň tří partnerů zaměřená na turismus, přírodní hodnoty, kulturní památky a služby, a tím pádem i zlepšení a zkvalitnění přístupu k informacím o regionu.

 

Červen 2014, Dáša Palátková

Další informace o aktuálním dění z turistického regionu Krkonoše a ze života Svazku Krkonoše najdete na: www.krkonose.eu, www.svazek.krkonose.eu, www.rozvoj.krkonose.eu a také na facebookovém profilu: www.facebook.com/Krkonose.eu

 
< Předch.   Další >