http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Přijďte si užít loučení s prázdninami PDF Tisk E-mail

28.8.2014
Poslední víkend tohoto měsíce, konkrétně sobota 30. srpna, bude opět patřit slánskému Loučení s prázdninami. Akci pořádá Sbor dobrovolných hasičů Slaná s pomocí Divadelního souboru Tyl.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/hrade.jpg

Na děti bude také letos čekat zábavný program složený z mnoha zajímavých soutěží, mezi které patří například hody míčků na terč, malování křídou na zeď nebo dětský kriket. Na všechny soutěživé děti čeká odměna v podobě různých sladkostí a chybět nebude ani tradiční přetahovaná dětí proti sboru dobrovolných hasičů a, také mezi dospělými velmi oblíbená, vzduchovková střelnice. Už tradičně budou připraveny skákací nafukovací hrady a dětské houpačky. Letos budou děti u každé ze soutěží provázet pohádkové postavičky inspirované představením divadelního souboru, převážně poslední pohádkou Co takhle svatba, princi?, ale také předchozí pohádkou Pták Ohnivák a liška Ryška a dalšími. Děti se mohou těšit také na kosmetický salón, kde si budou moci nechat namalovat pěkný obrázek na obličej a pestrobarevně obarvit své vlásky. Pro děti i dospělé pak bude rovněž připraveno bohaté a chutné občerstvení a dětská diskotéka.

Akce se koná v areálu sportovního hřiště, které najdete pod prodejnou obkladů Studio Kandy ve Slané, kde bude možné také parkovat. Začátek je naplánován na sobotu 30. srpna 2014 od 14 hodin a vstupné je dobrovolné. Přijďte pobejt, těší se na vás pořadatelé a kamarádi z pohádek.

FOTOGRAFIE TISKOVA ZPRAVA DS TYL SLANA 21082014.jpg:

Z pohádky „Co takhle svatba, princi?“ uváděné v letech 2011-2013. Foto: DS Tyl

 

Divadelní soubor Tyl Slaná:

Divadelní soubor Tyl Slaná si za léta své existence vybudoval hezké zázemí, dobrou pověst a hlavně partu bezvadných přátel, kteří vám rok co rok nabízejí veliké množství kulturních akcí, ze kterých si určitě každý vybere. Pravdou bohužel je, že pestrostí nabídky nemůžeme konkurovat všem těm satelitům nebo internetu, ale v něčem přeci jen dokážeme víc. Dokážeme spojovat lidi, kteří se sejdou v jednom sále, vidí a slyší stejné věci, posedí si u sklenky dobrého vína či šálku kávy, živě si pohovoří z očí do očí, pozdraví se podáním rukou nebo polibkem na tvář a odchází s pocitem příjemně stráveného času. Také v tom je kouzlo divadla. Myslete na to a příště zkuste dát přednost návštěvě některého z našich představení.

kontakt | Radek Šmíd, vedoucí souboru | tel.: 773654743 | Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny | www.dstyl.cz

 
< Předch.   Další >