http://radio-kulisek.cz/images/ktv.jpg

 -----------------------------------

AKTUALITY

Připravujeme pro vás

Kde nás potkáte

Připravujeme pro vás

Partneři

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/ulice.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/rastv.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/hracky.JPG

http://radio-kulisek.cz/images/vytopna.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/kpz.jpg

 
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/foto.jpg
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_1.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_2.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_3.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_4.JPG
 
http://radio-kulisek.cz/images/88x31/logo_5.JPG
 
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ddmdknl.jpg
 
http://www.radio-kulisek.cz/images/88x31/ambrozia_12.jpg

http://radio-kulisek.cz/images/88x31/karpacz_re.jpg

Návštěvy

Videospoty lákají k zážitku PDF Tisk E-mail

15.2.2015
TZ: Krkonoše – svazek měst a obcí získal pro oblast cestovního ruchu z Evropské unie v rámci 37. kola výzvy Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod, prioritní osy 3 Cestovní ruch, oblasti podpory 3.2. Marketingové a koordinační aktivity v oblasti cestovního ruchu, finanční podporu na realizaci projektu „Pohádkové Krkonoše a Podkrkonoší“. Projekt je aplikován do podmínek nejvyšších českých hor a jejich podhůří. Jeho součástí bylo natočení motivačních videospotů.

http://galerie-kulisek.euweb.cz/albums/userpics/10001/podkrk.jpg

V nejvyšších českých horách lze celoročně prožít hezký čas v přírodě Krkonošského národního parku i podhůří. Jsou tu hory, skály, údolí, louky, řeky, přehrady, hezká městečka a spousta možností, jak se zabavit, poznávat historii a tradice nebo sportovat. 

Jak všechna tato zajímavá témata představit v omezeném čase? To nebyl jednoduchý úkol.

V rámci třicetivteřinového sportu, což je opravdu velmi krátká stopáž, bylo třeba tak široký rozsah nabídky „spoutat“ a žánrově srozumitelným způsobem zpracovat jako nabídku  divákovi, který Krkonoše zatím nezná. Ten by se měl po shlédnutí rozhodnout, že právě Krkonoše jsou tím pravým cílem k návštěvě.

Dá se říci, že se zpracování panu Pavlu Sadílkovi, autorovi dvou třicetivteřinových videospotů, hezky podařilo. Jako základní osnovu stanovil motiv léto a zima. Ústřední postavou je Krakonoš. Obě roční období režijně rozpracoval do velmi krátkých sekvencí, které mají své hlavní motivační tituly. Na ně je navázána obrazová fotodokumentace. Krátké pohybové sekvence střídají panoramatické záběry na krásnou krajinu a její přírodu.

Pod létem si můžete představit turistiku, cykloturistiku a záběry na Sněžku, romantické prožitky a třpytící se průzračnou vodu, upoutávku na tradice a sportovní aktivity.

Zimní téma představuje tradiční výrobu foukaných skleněných perel, čas k relaxaci, ale i k zážitkům a především sportování na sněhu.

K dokončenému dílku manažerka Krkonoš - svazku měst a obcí Miroslava Chaloupská doplnila: „Videospoty jsou propagací pro ty, kteří Krkonoše neznají. Jsou ke shlédnutí především na webových stránkách www.krkonose.eu, na Svazkovém facebooku, ale i na  youtube. Jsou zařazeny do datového skladu Královéhradeckého i Libereckého kraje. Promítat je budeme na veletrzích cestovního ruchu, promo akcích a dalších prezentacích. Videospoty daly autorovi hodně práce, ale stálo to za to. Jsou povedené. Věřím, že diváky přesvědčí a právě Krkonoše si vyberou ke své dovolené.“

Únor 2015
D. Palátková                

 

 
< Předch.   Další >